Skip to main content
 
Technológia

Velünk nem érhet meglepetés az utakon

2024-05-29 No Comments 14 perc olvasási idő
Velünk nem érhet meglepetés az utakon

Akár személygépjárművel kelnénk útra a családdal idén nyáron, akár kishaszonjárműveinket és velük vállalkozásunkat szeretnénk biztonságban tudni a hétköznapokban, a Bosch Assistance kibővített szolgáltatására egyaránt számíthatunk.

Sokat futott, vagy idős a gépjármű? Semmi gond!

A Bosch Assistance mobilitásgarancia-szolgáltatása hatalmas megkönnyebbülést jelenthet minden autótulajdonosnak, sőt akár a kishaszonjármű-üzemeltetőknek is. A piacon egyedülálló módon a járműkorhatár és a kilométer megkötésre vonatkozó korlátozások ennél a konstrukciónál nem érvényesek. A Bosch Kishaszongépjármű Assistance keretein belül a cégek vagy egyéni vállalkozók havi és éves csomagok közül választhatnak. Mindkét csomag kiterjedhet egész Európára, így, ha a céges kishaszonjármű útközben hirtelen meghibásodik és helyszíni javításra vagy komolyabb esetben autószervizre lenne szükség, a probléma azonnal kezelhető. A szolgáltatás lényege, hogy a gépkocsi menetképtelensége esetén vagy a helyszíni javításról, vagy amennyiben a hiba helyben nem orvosolható, akkor a sérült jármű szervizbe történő szállításáról gondoskodik. Szervizbe szállítás esetén kérhetünk csereautót, vagy választhatjuk a gépkocsiban utazó személyek tovább utazását a tervezett úticélig, vagy otthonukig.

A haszonjárműveket üzemeltetők számára egészen magas szintű biztonságot garantál a szolgáltatás

A haszonjárműveket üzemeltetők számára egészen magas szintű biztonságot garantál a szolgáltatás

Európai vakáció? Nincs akadálya!

A hétköznapok mellett egy nyaralás megszervezése során is számtalan tényezőt számításba kell venni, ám váratlan események bármikor történhetnek. Ha autóval indulunk útnak, fontos szem előtt tartanunk, hogy ha négykerekűnk cserben hagy minket, minden tervünk meghiúsulhat. A Bosch Személygépjármű Assistance szolgáltatásnak hála, még egy műszaki hiba sem akadályozhatja meg, hogy jól érezzük magunkat a családdal. A Bosch Car Service hálózat által biztosított háttérrel ugyanis felkészülhetünk a legváratlanabb helyzetekre is. A nap 24 órájában, a hét minden napján, belföldön, és Európában egyaránt segítségünkre lesz a szolgáltató, és ez a szolgáltatás nemcsak a keveset futott, garanciális járművekhez érhető el. Ha műszaki hiba, baleset, esetleg bizonyos önhibából eredő elakadás nehezítené haladásunkat, semmi ok a pánikra, hiszen, ha a hiba helyben nem orvosolható, a járművet szervizbe szállítják. Ráadásul a kishaszonjárművek számára kialakított konstrukcióhoz hasonlóan személygépjárművek esetén is érvényes, hogy korlátozás nélkül, idősebb és többet futott gépjármű esetén is megköthetjük a szerződést. Így akár egy keveset használt veteránt is bármikor nyugodt szívvel vehetünk elő a tervezett nyaraláshoz is akár.

Akár hobbi, vagy veterán autókra is köthetünk ilyen szolgáltatást

Akár hobbi, vagy veterán autókra is köthetünk ilyen szolgáltatást

Mi lesz, ha baj lesz?

A legnagyobb biztonságérzetet az élet minden területén az biztosítja számunkra, ha pontosan tudjuk, hogy egy nehéz helyzetben mire számíthatunk. Ha a Bosch Assistance mobilitásgarancia mellett döntünk, akkor műszaki meghibásodás vagy baleset esetén a javítást- amennyiben az lehetséges- a helyszínen elvégzik a szakemberek. A legtöbb esetben a helyszíni javítás azonban nem oldható meg, ilyenkor a jármű a kijelölt Bosch Car Service-be (BCS) kerül. Amennyiben az 30 kilométernél messzebb van a preferált BCS-től, akkor a legközelebbi BCS partnerhez szállítják a járművet. Hogy mi történik ez után? Ha külföldön történik a káresemény és a javítás hosszabb időt vesz igénybe, bérautóval segítik az ügyfél biztos továbbhaladását. Ennek bérleti díját a Biztosító a szerződési feltételek alapján három napra téríti. A cseregépjármű helyett dönthet az ügyfél, a hazautazásáról vagy két éjszakányi szálláslehetőségről is.

A szolgáltatás mögött a Bosch Car Service hálózat műszaki háttere áll

Teljes nyugalom költséghatékonyan

A Bosch Assistance sok bosszúságtól megkímélheti azokat, akik ezt a szolgáltatást választják, azonban itt is központi kérdés, hogy amennyiben a gépjármű útközben hibásodik meg, a profi mentésért és a széleskörű segítségnyújtásért milyen árat kell fizetnünk. A Bosch Assistance mobilitásgarancia havi csomagja személyautók esetében már 5800 forintért, kishaszonjárművek esetében pedig 8400 forintért elérhető. Külföldi utazásunk során azonban nagyobb biztonságban tudhatjuk autónkat, ha az Európára kiterjedő éves csomagot választjuk. Ez személyautók esetében akár évi 13 500 forintért, kishaszonjárművek esetében pedig évi 18 900 forintért elérhető. Az éves, Európára kiterjedő személygépjárműre vonatkozó biztosítási díjért cserébe az alábbi szolgáltatásokat kapjuk: akár belföldi, akár külföldi meghibásodás vagy baleset esetén 0-24 órás ügyfélszolgálatot, helyszíni javítást, vagy szervizbe szállítást. Ha a szerviz éppen zárva tart, akkor a következő munkanapig a járművet eltárolják, továbbá, ha a javítás hosszabb időt vesz igénybe, akkor választhatunk a csereautó (3 napra), a szállás, illetve a tovább- vagy hazautazás közül, esetleg a megjavított autóért való visszautazást biztosító szolgáltatást kapunk 3,5 tonna össztömegű járművekig. Kishaszongépjármű esetén ezeken felül amennyiben a jármű kinti szervizbe történő javítása nem lehetséges, akkor a szolgáltatás gondoskodik a jármű hazaszállításáról, illetve gumiabroncs sérülés esetén költségtérítést is nyújt.

Akár online, akár személyesen gyorsan és kényelmesen megköthető a Bosch Assistance

Online gyorsan és kényelmesen megköthető a Bosch Assistance. Az ügyfél megjelölheti az általa választott Bosch Car Service műhelyt egy egyedi partnerkód megadásával.

Ez kell nekem!

Szintén fontos szempont egy ilyen szolgáltatás megkötése esetén, hogy azt minél gyorsabban, könnyebben, egyszerűbben intézhessük. Ennek megfelelően a Bosch Assistance szerződés online megköthető, erre csupán néhány percet kell rászánnunk. A nyugalom zálogaként is tekinthetünk rá, hiszen a kilométer és életkor korlátozás mentes, sokrétű konstrukció költséghatékony is egyben. A biztonságnál pedig mi más lehetne fontosabb az utakon, legyen szó akár üzleti felhasználóról vagy magánszemélyről? Ha te is a nyugalomra szavazol, az alábbi gombra kattintva jutsz a Bosch Assistance online felületére

Természetesen a személyautóknál további csomagokat is elérhetnek az ügyfelek

Természetesen a személyautóknál további csomagokat is elérhetnek az ügyfelek