Skip to main content
 
Történelem

2016 legjobbjai

2016-12-30 No Comments 4 perc olvasási idő

Az év vége a legtöbb helyen az összegzésről szól. Mi is mérleget vontunk, és összegyűjtöttük azokat a bejegyzéseket, amelyek a Bosch Magyarország Blog felületén a legnépszerűbbek voltak 2016-ban. Következzen tehát az öt legtöbbet olvasott blogposzt az elmúlt évből!

Ötödik helyen végzett az IAA szakmai kiállításról és vásárról szóló bejegyzésünk. Az idei tehergépjárművekkel és szállítmányozással foglalkozó rendezvényen a Bosch számos újítással képviseltette magát. Többek között megmutattuk azt is, hogyan képzeljük el a jövő tehergépjárművét. A látványos videóval és képekkel illusztrált bejegyzés beszámolt arról, hogy milyen irányba tart a tehergépjárművek világa. Érdekes és izgalmas olvasmány, így nem csoda, hogy az olvasottsági mutatók alapján helyet kapott összefoglalónkban. Ide kattintva közvetlenül is elérhető a bejegyzés.

A tehergépjármű-ipar jövőjét kutattuk októberi bejegyzésünkben

Idén több Bosch-érdekességet is megünnepeltünk. Az elektronikus menetstabilizálót megalkotó mérnökcsapatunk vezetője, Anton Van Zanten például életműdíjat kapott munkásságáért. Ennek kapcsán vettük górcső alá az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb biztonsági innovációját. Az ESP-ről szóló bejegyzésünkben eddig sehol máshol nem látható fotókkal és különleges videós tartalmakkal mutattuk be a rendszer kikísérletezését, fejlesztését és működését. Ide kattintva elérhető a menetstabilizálóról szóló bejegyzésünk.

Az ESP összetett rendszer, így szinte minden járműnél más szempontoknak kell megfelelnie

Nyár derekától már mi magunk is DTM-lázban égtünk. A Német Túraautó Bajnokság idén visszatért a Hungaroringre, mi pedig összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat ennek kapcsán. A Bosch évtizedek óta a sorozat technológiai partnere, azonban nem csak műszaki érdekességeket találtak, akik erre a bejegyzésre kattintottak. Felidéztük a dicső múltat és olyan videókkal fűszereztük ezt a visszatekintést, amely minden autósportot szerető ember arcára mosolyt csalt. Aki néhány perc könnyed szórakozást keres, annak ide kell kattintania.

A DTM világa évtizedek óra lenyűgöző

A négykerekűek mellett az idén a kétkerekűek világában is többször kalandoztunk. Képzeletbeli dobogónk második fokára a Bosch kerékpárokhoz kapcsolódó fejlesztéseit taglaló posztunk fért fel. Aki kíváncsi arra, hogyan jutott el a világítási rendszerektől az elektromos bringákig a vállalt, annak ide kell kattintania. Sőt, ezt már csak azért is érdemes megtenni, mert jelenleg is fejlesztünk és gyártunk kerékpárokhoz kapcsolódó alkatrészeket Magyarországon, így a siker duplán is a miénk!

Az elektromos kerékpárok szórakoztatóbbá is teszik a bringázást

Ötös listánkból csupán egyetlen poszt van hátra, amelyről kijelenthetjük, hogy ebben az esztendőben mindent vitt. A Bosch az ősz elején jelentette be, hogy megkezdődött a sorozatgyártása az első olyan járműnek, ami a vállalat innovatív vízbefecskendező rendszerét használja. A BMW M4 GTS segítségével bemutattuk a Bosch Magyarország Blog olvasóinak a különleges megoldás előnyeit és működését. Hogyan lesz takarékosabb és erősebb némi desztillált víztől egy benzines izomautó? Aki kíváncsi és esetleg eddig lemaradt róla, az ide kattintva akár most is elolvashatja.

A vízbefecskendezés is idei esztendő legnépszerűbb témája volt

Iratkozz fel hírlevelünkre a legfrissebb bejegyzésekért:
[wysija_form id=”1″]